Escale Beauty Salon: Schoonheidsspecialiste in Diepenveen

Schoonheidsspecialiste in Diepenveen kunt u terecht bij Escale Beauty Salon.

Voor een verfrissende, heilzame schoonheidsbehandeling in Diepenveen kunt u terecht bij Escale Beauty Salon. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en u kunt bij mij terecht voor een grote verscheidenheid aan diensten op schoonheidsgebied. Rimpeltjes of pigmentvlekken wegwerken, ouderdomsverschijnselen tegengaan, harsen of een ontspannende, verkwikkende massage, het kan allemaal. Als schoonheidsspecialiste werk ik met de modernste en hoogst ontwikkelde apparatuur, maar geef ik ook graag een uitgebreide gezichtsbehandeling uitsluitend met de hand. Wat u ook kiest, u verlaat de salon gegarandeerd met een nieuw elan waarbij uw huid straalt als nooit tevoren.

Behandeling boeken?

Ik werk uitsluitend op afspraak om u er zo van te verzekeren dat u de best mogelijke service krijgt met volledige aandacht. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak via de website.

Als schoonheidsspecialiste bied ik u:

 • CarboXyneo

  Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Bohr effect)

 • KLAPP behandeling

  Klapp staat daarbij met hoogwaardige werkstoffencosmetica in de top van de cosmetica industrie.

 • Massages

  Een massagebehandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de weefsels.

 • Harsen en verven

  Mooie wimpers en wenkbrauwen met een sprekende oogopslag.

Hoe werkt het?

Ieder gezicht en iedere huid is uniek. Geen huidtype is precies hetzelfde. Dus lever ik uitsluitend maatwerk. U krijgt daarom altijd eerst een kort intake gesprek waarbij wij alle mogelijkheden en al uw wensen duidelijk doorspreken. Een bezoek aan de schoonheidssalon is een gebeurtenis en ik doe er alles aan om uw tijd in de salon tot een aangename, behulpzame en resultaatgerichte ervaring te maken. U kunt daarbij rekenen op het gebruik van de best mogelijke producten op de markt. Bij Escale Beauty Salon bent u in goede handen.
Schoonheidsspecialiste Diepenveen behandelingen
Schoonheidsspecialiste Diepenveen

Goed om te weten

De salon is goed bereikbaar voor u in Diepenveen en er is genoeg parkeerruimte in de buurt. Mocht u op zoek zijn naar een passend geschenk voor iemand anders, dan kunt u bij ons terecht voor cadeaubonnen voor een behandeling naar keuze.

Ik werk uitsluitend op afspraak zodat u verzekerd bent van mijn volledige aandacht en tijd. U kunt een afspraak maken via de website, maar indien gewenst ook telefonisch. U bent van harte welkom.

Als ik naar de schoonheidssalon ga, doe ik dat niet om te voldoen aan verouderde ideeën over vrouwelijke schoonheid. Ik doe het omdat ik me er goed bij voel. Sophia Amoruso