CarboXyneo

CarboXyneo bij Escale Beauty Salon

Met veel passie, liefde voor het vak en met aandacht voor u als klant, streef ik bij iedere behandeling naar een optimaal resultaat met een hoge kwaliteit. Zo werk ik ook graag met de CarboXyneo behandeling, een nieuwe huid-verbeterende methode waarbij gelijktijdig meerdere technieken worden toegepast. Hierdoor is het mogelijk een optimaal resultaat te verkrijgen.

Wat is een CarboXyneo behandeling?

Het is een behandeling waarbij een pen met kleine naaldjes en CO2 (koolstofdioxide) gas wordt gebruikt. Het is een niet-invasieve verzorgingsmethode die vooral is ontworpen om de huid te verbeteren en lastige huidaandoeningen effectief te bestrijden. De behandeling is veilig en effectief.

Tarieven carboXyneo

 • behandeling voor huidverbetering
  € 75,-
Boek deze behandeling

CarboXyneo-behandeling-beautysalon-behandeling

Hoe werkt het?

De naaldjes in de pen creëren microkanaaltjes in de huid, waardoor het CO2-gas diep in de huid kan binnenkomen. Dit stimuleert de bloedcirculatie en verhoogt de productie van collageen en elastine. Dit verjongt de huid en maakt deze strakker. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en duurt meestal 30-60 minuten.
Met deze verzorgingsmethode krijgt u een mooiere, egale huid en wordt ook de huidtextuur verbeterd. Rimpels worden verminderd en de huid wordt strak en stralend. De bewerking is aangenaam en na één behandeling is het effect al voelbaar en zichtbaar. Een optimaal effect wordt echter verkregen bij een kuur van meerdere behandelingen en het is gewenst om regelmatig een onderhoudsbehandeling in te plannen. Een groot voordeel van het werken met CarboXyneo is, dat er geen hersteltijd nodig is. U kunt direct weer aan de slag en er is onmiddellijk resultaat.

De werkzaamheid van deze behandeling is als volgt:

 • Exfoliatie van de bovenste huidlaag

 • Insluizen van hoog werkzame stoffen

 • Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Bohr effect)

De CarboXyneo 3 -in-1 Glowskin O+ behandeling biedt een alternatief voor micro dermabrasie, chemische peeling en zuurstofbehandeling in één.

Tijdens de aangename CarboXyneo behandeling wordt de huid gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkzame stoffen terwijl zuurstof van binnenuit naar de huid wordt gevoerd.

CarboXyneo-behandeling
Boek deze behandeling

De voordelen in een notendop

 • Grondige peeling

 • Verbeterde cel vernieuwing

 • Hoge zuurstoftoevoer van binnenuit

 • Betere opname van de werkzame stoffen

 • Beter opname van producten na de behandeling

Tot slot

Ik werk uitsluitend op afspraak. Dit garandeert een optimaal resultaat van uw bezoek aan de salon waarbij ik uitgebreid tijd voor u kan nemen. U kunt een afspraak maken per telefoon of via het formulier op de website. U bent van harte welkom.

Schoonheid is als een nectar die de ziel bedwelmt.