Uitgebreide gezichtsbehandeling

Met uitgebreide gezichtsbehandeling: Gezonde verwennerij

Bij Escale Beauty Salon kunt u ook kiezen voor een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij u een heerlijke en alles omvattende behandeling krijgt. U ligt lekker in de behandelstoel terwijl ik, als schoonheidsspecialiste, aan het werk ga. Behalve dat u zich heerlijk kunt ontspannen en wegdroomt onder het genot van zachte massages en verfrissende producten en crèmes, gebeurt er ondertussen van alles met uw huid. Deze wordt grondig gereinigd, gevoed en behandeld op een manier die precies past bij uw persoonlijke huidtype en de behoeften van uw huid.

Iemand een cadeau geven?

Wilt u iemand graag blij maken met een heerlijke schoonheidsbehandeling, dan kunt u bij mij een cadeaubon bestellen. Alle verschillende behandelingen zijn mogelijk. Daar wordt iedereen blij van.

Tarieven

 • Behandeling
  € 65,-
Boek deze behandeling

Uitgebreide gezichtsbehandeling-beautysalon

Wat kunt u verwachten bij een uitgebreide behandeling?

 • Reiniging

 • Epilatie

 • Peeling

 • Verwijderen van onzuiverheden

 • Massage

 • Oxygen spray

 • Masker

 • Afsluitende dagcrème

Goed om te weten

Een gezichtsbehandeling wordt volledig met de hand gedaan en er komt dus geen apparatuur aan te pas. De producten van het Duitse merk KLAPP Cosmetica waar ik mee werk zijn van de hoogste kwaliteit en verzorgen uw huid op de best mogelijke manier.

Een massage beperkt zich niet noodzakelijkerwijs tot het gezicht, maar kan ook worden doorgetrokken tot de nek en de schouders. Voor een uitgebreide gezichtsbehandeling moet u zeker anderhalf uur uittrekken. U komt tijdens de behandeling volledig tot rust en dan stapt u na afloop weer verfrist en vernieuwd naar buiten.

Uitgebreide gezichtsbehandeling
Boek deze behandeling

Tot slot

Ik werk uitsluitend op afspraak. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat ik u op een persoonlijke manier en met tijd en aandacht kan begeleiden om u te helpen uw schoonheidsdoelen te verwezenlijken. U kunt telefonisch een afspraak maken of via het formulier op de website.

Als schoonheidsspecialiste heb ik met iedere afspraak eigenlijk een nieuwe broodheer en dat is dan ook de persoon aan wie ik alles geef en die ik volledig tevreden probeer te stellen.