Brow Lamination & Lashlift

Brow lamination is een revolutionaire techniek om de wenkbrauwen te stylen.

Deze behandeling zorgt ervoor dat de wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. Bij brow lamination worden de haartjes van de wenkbrauwen in een bepaalde richting gekamd en gefixeerd met een speciale lotion. Vervolgens worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm gestyled met een borsteltje en eventueel bijgeknipt.

De brow lamination behandeling duurt ongeveer 45 minuten tot een uur en het resultaat blijft tot wel 6 weken zichtbaar. Na de behandeling kunnen de wenkbrauwen gewoon worden verzorgd en gestyled zoals gewoonlijk, zonder dat dit het resultaat beïnvloedt.

De brow lamination behandeling is geschikt voor alle wenkbrauwen, of je nu dunne, dikke, rechte of gebogen wenkbrauwen hebt. Het resultaat is altijd natuurlijk en kan worden aangepast aan de vorm en kleur van jouw gezicht en wenkbrauwen.

Als je op zoek bent naar een mooie en natuurlijke manier om jouw wenkbrauwen te stylen, dan is brow lamination zeker een goede optie. Onze ervaren schoonheidsspecialiste helpt u graag bij het kiezen van de juiste behandeling en het bereiken van het gewenste resultaat.

Tarieven brow Lamination & Lashlift

  • Brow Lamination
    € 45,-
  • Lashlift
    € 45,-
Boek deze behandeling
lash-lift-behandeling

Een lash lift behandeling is een populaire techniek om de natuurlijke wimpers een mooie krul te geven.

Bij last lift kan zonder dat wimperextensions nodig zijn. Tijdens de behandeling worden de wimpers met behulp van speciale siliconen pads omhoog gebracht en gefixeerd met een lotion. Dit zorgt voor een mooie krul die de wimpers een open en frisse uitstraling geeft.

De lash lift behandeling duurt ongeveer een uur en het resultaat blijft tot wel 6 tot 8 weken zichtbaar. Na de behandeling kunnen de wimpers gewoon worden verzorgd en gestyled zoals gewoonlijk, zonder dat dit het resultaat beïnvloedt.

De lash lift behandeling is geschikt voor alle soorten wimpers, of je nu korte, lange, rechte of gekrulde wimpers hebt. De behandeling is bovendien niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en geeft een natuurlijk ogend resultaat.

Als je op zoek bent naar een mooie en natuurlijke manier om jouw wimpers te krullen, dan is een lash lift behandeling zeker een goede optie. Onze ervaren schoonheidsspecialiste helpt u graag bij het kiezen van de juiste behandeling en het bereiken van het gewenste resultaat.

lash-lift-behandeling