BB Glow

Met BB Glow een frisse, natuurlijke huid

Bij Escale Beauty Salon kunt u terecht voor een semi-permanente make-up behandeling die er voor zorgt dat uw huid op een natuurlijke en frisse manier voor de dag komt. Het resultaat van een behandeling  blijft lang zichtbaar en is in principe geschikt voor alle huidtypes.

BB GLOW is dé schoonheidsbehandeling voor een gave huid en huidverbetering.

Hoe werkt een behandeling met BB Glow?

Bij een behandeling met BB Glow wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde derma-pen waarmee we een speciale microneedling techniek kunnen toepassen. Er wordt een serum met natuurlijke pigmenten, vitaminen en hyaluronzuur in uw huid gemasseerd. Zo kan het serum tot diep in uw huid doordringen, waar het zijn voedende en reinigende werking tot stand brengt. Het resultaat is een natuurlijke, mooie, egale look die de huid zelfs een tint lichter of donkerder kan maken. Na een behandeling heeft u geen foundation meer nodig. Pigmentvlekken en rode plekken verdwijnen als sneeuw voor de zon en zelfs donkere kringen onder de ogen en rimpels verminderen.

Tarieven

 • 1 Behandeling
  € 75,-
 • 5 behandelingen + 1 gratis
  € 350,-
Boek deze behandeling

BB-glow-beautysalon-behandeling

Voordelen van een behandeling met BB Glow

 • Behandeling met natuurlijke pigmenten en vitaminen

 • Geschikt voor alle huidtypen

 • Veilig en uitvoerig getest

 • Pijnloos

 • Minimale downtime

Goed om te weten

U kunt na een behandelin in principe gewoon weer aan het werk. Het is verstandig om een dagje te wachten met het gebruik van make-up of andere huidverzorgingsproducten om het effect van de BB Glow behandeling ten volle te

benutten. Het is ook belangrijk dat u uw huid niet meteen blootstelt aan direct zonlicht.

Escale Beauty Salon raadt u aan om de behandeling iedere twee tot vier weken tot zo’n vijf of zes keer te herhalen om tot een optimaal resultaat te komen.

BB-glow-beautysalon-behandeling
Boek deze behandeling
BB-glow-beautysalon-behandeling

Veiligheid

De veiligheid van het serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals deze zijn opgesteld in de EU.

Hoewel we vaak de hele wereld afreizen om ware schoonheid te vinden, moeten we haar eerst bij onszelf dragen, anders vinden we haar niet.