Ultrasound behandeling

Ultrasound behandelingen bij Escale Beauty Salon

Bij Escale Beauty Salon kunt u terecht voor ultrasound behandelingen, een techniek waarbij hoogwaardige werkende stoffen door het gebruik van ultrasone golven tot diep in uw huid doordringen. Het huidweefsel wordt er sterker door en het helpt bij de afvoer van verontreinigde en ongewenste stoffen.

Na een ontspannende en verfrissende ultrasound behandeling loopt u weer goed uitgerust en met nieuwe moed de deur uit.

Meer over een ultrasound behandeling

Deze behandelingsvorm is een innovatieve en veilige manier om uw huid te verjongen en te versterken. Bij een ultrasound behandeling wordt gebruik gemaakt van hoogfrequente geluidsgolven die via een speciale applicator op de huid worden aangebracht, waarna ze diep in de huid doordringen. De aanmaak van collageen en elastine wordt hierdoor geprikkeld en de huid wordt van binnenuit versterkt.

De behandeling is erg effectief bij een grote verscheidenheid aan huidproblemen. Rimpels, fijne lijntjes, littekens en textuurveranderingen worden stevig aangepakt met een ultrasound behandeling. In principe is een ultrasound behandeling geschikt voor ieder huidtype.

Tarieven ultrasound behandeling

  • 30 minuten
    € 40,-
Boek deze behandeling

Ultrasound behandeling in Deventer

Voordelen van de Ultrasound behandeling

  • Verbetert kleur en vernieuwt beschadigde huid

  • Masseert de huid met diepgang

  • Betere bloedcirculatie

  • Ideaal voor acné behandelingen

  • Collageen vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel

  • Veilig en effectief

Goed om te weten

Een behandeling duurt zo’n 30 minuten. Het is belangrijk om de behandeling een aantal weken te herhalen om het maximale effect te bereiken. Het aantal benodigde behandelingen kan daarbij verschillen, afhankelijk van uw huidtype. Veel van de klanten van Escale Beauty Salon boeken voor een aantal weken twee keer per week een sessie. (Bijvoorbeeld op maandag en vrijdag)
Dit effect kan nog eens worden versterkt met BB Glow
Ultrasound behandeling
Boek deze behandeling

Contact

In Escale Beauty Salon werk ik uitsluitend op afspraak. Zo bent u er verzekerd van dat ik u in alle rust de aandacht en dienstverlening kan geven die u verdient. Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd, neem dan eenvoudig contact met mij op. U bent van harte welkom.

Mensen vertrouwen je sneller en accepteren je eerder als jij van jezelf weet dat je er goed verzorgd uitziet. Als de wereld je steunt, krijg je makkelijker zelfrespect.