Aqua Peeling

Aqua Peeling bij Escale Beauty Salon:

Een stralende huid met een gelijkmatige teint en structuur

Bij Escale Beauty Salon kunt u terecht voor Aqua Peeling, een nieuwe huidverzorgingstechnologie om te exfoliëren, te reinigen, verstopte poriën schoon te maken en uw huid te verwennen met herstellende, hydraterende ingrediënten. Eigenlijk is dit een combinatie van een exfoliatiebehandeling en een hydratatiebehandeling. Uw huid wordt door een behandeling met Aqua Peeling zachter en al die onaangename en irriterende kleine onzuiverheden worden bij deze behandeling eens goed aangepakt. Het resultaat laat zich geleidelijk aan zien en kan, afhankelijk van iedere individuele situatie, een aantal maanden aanhouden.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt de huid met behulp van een apparaat onder gecontroleerde druk gereinigd. Hierbij worden dode huidcellen, vuil en andere onzuiverheden effectief verwijderd. Daarna wordt er een speciaal serum aangebracht dat de huid intensief behandelt en hydrateert met AHA en BHA- oplossingen. Dit resulteert in een stralende, gehydrateerde huid met een gelijkmatige teint en textuur. De behandeling is nagenoeg pijnloos, rustgevend en comfortabel. Er is na de behandeling geen hersteltijd nodig, dus kunt u meteen verfrist de wereld weer in.

Tarieven Aqua Peeling

  • Aqua dermabrasie
    € 70,-
Boek deze behandeling

Aqua peeling behandeling

Waarom een behandeling met Aqua Peeling?

  • Voor een zachte, stralende huid

  • Niet-invasieve huidvernieuwing

  • Huidreiniging (Acne, puistjes, verstopte huid)

  • Fijne lijntjes en rimpels

  • Veilig en pijnloos

  • Aangenaam en rustgevend

Goed om te weten

Een behandeling met Aqua Peeling duurt zo’n 30 minuten. Nazorg is niet nodig. Wel is het wenselijk om de behandeling een aantal keren te herhalen teneinde het beste resultaat te verkrijgen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw huidtype en de specifieke behoeften van uw huid. Tijdens ons intakegesprek stellen we hier een duidelijk plan voor op. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding in een schone, klantvriendelijke salon.
Boek deze behandeling

Contact

U bent van harte welkom in de salon van Escale Beauty, waar u in mijn verzorgende handen verzekerd bent van een prachtig resultaat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een behandeling, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Schoonheid komt altijd van binnenuit. In ons geval vanuit onze beauty salon.