Oxygen-spray

Oxygen-spray behandeling bij Escale Beauty Salon

Bij Escale Beauty kunt u terecht voor een Oxygen-spray behandeling. Dit is een geavanceerde zuurstofbehandeling die met behulp van apparatuur prachtige resultaten bewerkstelligt op het gebied van gezichtsverzorging.
Met behulp van het Zuurstof-Spray handstuk wordt zuurstof, al dan niet gecombineerd met een vernevelde werkzame stof, op de huid gespoten. Deze behandeling werkt sterk reinigend, stimulerend en voedend. De combinatie kan ook worden gebruikt om te kalmeren en te verfrissen.

Wat is een CarboXyneo behandeling?

Het is een behandeling waarbij een pen met kleine naaldjes en CO2 (koolstofdioxide) gas wordt gebruikt. Het is een niet-invasieve verzorgingsmethode die vooral is ontworpen om de huid te verbeteren en lastige huidaandoeningen effectief te bestrijden. De behandeling is veilig en effectief.

Tarieven oxygen-spray

  • Behandeling
    € 15,-
Boek deze behandeling

BB-glow-beautysalon-behandeling

Hoe werkt het?

Wanneer je kiest voor een OxyGen spray behandeling kies je als het ware een totaalpakket

Ten eerste Exfoliatie:

Dode huidcellen, die een goede opname van de werkzame stoffen tegenwerken en een wat doffe huidteint veroorzaken, worden netjes verwijderd. werking van de OxyGen spray behandeling wordt de huid fris en glad en is deze Door de exfoliërende klaar om de nu volgende en voedende werkzame stoffen tot zich te nemen.

Ten tweede Zuurstof:

Als tweede stap in de behandeling worden er anti-aging stoffen diep in de huid
gesluisd

Ten derde Infusion:

Dit is het zogenaamde insluizen van de benodigde werkzame stoffen. De apparatuur zendt ultrasound golven uit die ervoor zorgen dat de huidcellen maximaal worden opengezet en de werkzame stoffen zo diep mogelijk in de huid kunnen doordringen om hun krachtige werking tot stand te brengen.

Boek deze behandeling

Welke behandeling heeft u nodig?

Er is op het gebied van gezichtsverzorging veel mogelijk. Welke behandeling het beste bij u past hangt af van uw persoonlijke voorkeur, maar ook van uw huidtype en de behoeften en gesteldheid van uw huid. Daarom is het belangrijk om een goed intake gesprek te hebben waarbij ik met u alle voor- en nadelen van de verschillende behandelmethodes kan doorspreken.

In de salon van Escale Beauty kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaande en klantvriendelijke service en bent u in goede en professionele handen. Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Dat kan telefonisch of via de website.

U bent van harte welkom.