Harsen

Harsen bij Escale Beauty Salon

Ongewenste haargroei is vervelend. Een goede scheerbeurt helpt doorgaans maar tijdelijk. Binnen een mum van tijd groeien er weer nieuwe haartjes op plaatsen waar je dat helemaal niet wilt. Wat doe je eraan? Je kunt er echt over inzitten. Maar dat is nergens voor nodig, want bij Escale Beauty Salon weten we daar wel raad mee. Ik help u graag met een professionele harsbehandeling waardoor ongewenste haargroei tot het verleden behoort.

Over harsen

Harsen is een eenvoudige en doorgaans vlotte manier om ongewenste haargroei te verwijderen. Voor het harsen wordt de huid eerst gereinigd. Ik gebruik een gezonde, natuurlijke wax van hoge kwaliteit. Als deze wax verwijderd wordt trekt deze de haartjes vanuit de haarwortel uit de huid, waardoor de haargroei veel langer wegblijft dan bij het scheren. Met een scheermesje snijdt u alleen de haartjes af maar komt u niet tot de wortel.
Men zegt weleens dat wie mooi wil zijn pijn moet lijden. Dat is echter maar ten dele waar, want terwijl het uittrekken van de haartjes oncomfortabel kan aanvoelen ben ik uiterst ervaren, gebruik ik wax van de beste kwaliteit en ben ik bekend met de juiste manieren om de wax in de juiste richting te trekken zodat het hele proces een aangename ervaring wordt.

Tarieven harsen

 • Bovenlip
  € 9,-
 • Oksels
  € 20,-
 • Onderbeen
  € 20,-
Boek deze behandeling

Harsen bij Escale Beauty Salon

Het verschil tussen harsen en epileren

Met het harsen worden ook de donshaartjes verwijderd. Dit resulteert in een strakke huid. Harsen is minder pijnlijk dan epileren.

Genieten op een gezonde manier

Escale Beauty Salon wil u niet alleen helpen met een veelvoud aan gezonde en natuurlijke oplossingen op schoonheidsgebied, maar wil u ook graag even lekker in de watten leggen zodat u kunt genieten, zich kunt ontspannen en helemaal tot rust kunt komen. In een vriendelijke, schone en intieme omgeving waant u zich even in een andere wereld terwijl er tegelijkertijd op een professionele manier aan al uw behoeften voor een gezonde huid wordt gewerkt.

Wist u dat…

 • Ongewenste haargroei na een harsbehandeling zo’n 3 tot 6 weken weg kan blijven

 • Haren in de zomer sneller groeien dan in de winter

 • Haren drie fases hebben: een groeifase, een rustfase en een uitvalfase.

 • Wenkbrauwen een soort dakgoten zijn die een rol spelen bij de bescherming van de ogen.

 • Die vervelende neusharen toch een functie hebben. Ze filteren de lucht.

Harsen bij Escale Beauty Salon
Boek deze behandeling
Ongewenste-haargroei-harsen

Meer weten

Wilt u meer weten of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt dat telefonisch doen of via de website. Escale Beauty Salon is alleen geopend op afspraak om u er zo van te verzekeren dat u de beste service krijgt die u verdient.

U bent van harte welkom.