RF-Lifting

RF-Lifting bij Escale Beauty Salon: Een vlotte en veilige facelift

Bij Escale Beauty Salon kunt u terecht voor een behandeling met RF-Lifting. Dat is kort gezegd een huidverjongingsbehandeling. Er zijn studies gedaan die ons vertellen dat wij elk jaar zo’n 1% van de elasticiteit van onze huid verliezen. Een normaal proces dat nog eens versterkt wordt door overmatige stress, een ongezonde levensstijl en zelfs luchtverontreiniging. Maar er zijn mogelijkheden om dat proces te vertragen en te beïnvloeden. RF-Lifting is zo’n proces en Escale Beauty Salon helpt u er graag mee.

Wat is RF-Lifting?

RF-Lifting is een huidverjongingsbehandeling waarbij we gebruik maken van radiofrequentie-energie om zo de productie van collageen en elastine in de huid te prikkelen. Hierdoor wordt de huid op een natuurlijke manier strakker en verdwijnen de rimpels en fijne lijntjes. Kortom, uw huid heeft na een behandeling met RF-Lifting een gezondere en jongere uitstraling.

Tarieven RF-Lifting

  • 20 minuten
    € 45,-
Boek deze behandeling

RF-Lifting-beautysalon-behandeling

Voordelen van RF-Lifting

  • Pijnloze en merkbare facelift

  • Veilig en grondig getest

  • Geen voorbereiding nodig

  • Lang resultaat

  • Natuurlijk

Hoe het werkt in het kort

Er wordt een gel op het te behandelen gebied aangebracht waarna de kop van het professionele RF-apparaat die met de hand wordt gestuurd radiofrequente golven uitzendt. De gel op de huid geleidt warmte en energie tot diep in de huid waar het de aanmaak van het inwendige collageen en elastine bevordert. Het hele proces voelt aangenaam aan en is uiterst ontspannend.

RF-Lifting-schoonheid-salon
Boek deze behandeling
RF-Lifting-schoonheid-salon

Goed om te weten

Het resultaat van een RF-behandeling wordt geleidelijk aan zichtbaar en kan, afhankelijk van uw unieke situatie (lees: huidverzorgingsroutine en levensstijl) wel tot 2 jaar lang effect hebben. Het is daarom raadzaam om de behandeling vaak te herhalen. Doorgaans zijn er prachtige resultaten zichtbaar na zo’n 4 tot 6 behandelingen.

Escale Beauty Salon helpt u graag om uw schoonheidsdoelen te bereiken op een professionele en klantgerichte manier. Wilt u meer weten of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U bent van harte welkom.

Schoonheid begint op het moment dat je besluit jezelf te zijn.