Aqua Dermabrasie

Aqua Dermabrasie biedt optimale reiniging en vernieuwing

Escale Beauty werkt met deze behandeling, een combinatie van diepe reiniging, peeling, het aanbrengen van actieve, versterkende elementen en intensieve hydratatie van de huid. Aqua Dermabrasie wordt aangeraden voor algemene huidverbeterende en -verjongende huidbehandelingen en pakt een breed scala van huidproblemen aan.

Verschil tussen Aqua Peeling en Aqua Dermabrasie

Dit zijn beide geavanceerde huidvernieuwingsbehandelingen met waterdruk en serums waarmee de huid verbeterd wordt. Er zijn echter enkele verschillen. Aqua peeling maakt gebruik van een chemische peeling oplossing, terwijl Aqua Dermabrasie waterdruk gebruikt om de huid te exfoliëren. In beide gevallen wordt uw huid effectief verbeterd. Als schoonheidsspecialiste help ik u graag bij het vinden van wat voor uw unieke situatie wellicht de beste oplossing is.

Tarieven

 • Behandeling
  € 70,-
Boek deze behandeling

BB-glow-beautysalon-behandeling

Aqua Dermabrasie heeft een 4-voudige werking:

 • Reiniging & Extractie

  Onder vacuüm wordt de huid met speciale vloeistoffen diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer.

 • Exfoliatie & Peeling

  bij aqua dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd met behulp van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen/debris worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer.

 • Hydrateren & Kalmeren

  infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid.

 • Insluizen/ Voeden

  Met Hydro Dermabrasie worden ook direct serums en werkzame stoffen in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymfatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen.

Wat kunt u verwachten van een behandeling met Aqua Dermabrasie?

Na een behandeling zult u een zichtbaar gladdere huid hebben. Uw huid straalt meer, poriën zijn minder zichtbaar en fijne lijntjes, pigmentvlekken en onzuiverheden zijn weggewerkt. De beste resultaten zult u geleidelijk aan verkrijgen en kunnen, afhankelijk van uw levensstijl en huidverzorgingsroutine, zeker enkele maanden aanhouden. Het is dus gewenst de behandelingen een aantal keren te herhalen. Samen met u stel ik een duidelijk traject op zodat u verzekerd zult zijn van het beste resultaat.

Boek deze behandeling

Meer weten?

U bent van harte welkom in de salon van Escale Beauty voor een rustgevende en ontspannende ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging. U kunt bij Escale Beauty terecht als u een afspraak maakt via de telefoon of via onze website.
Ik werk uitsluitend op afspraak.

Het is altijd het beste om er natuurlijk uit te zien, maar er is wel het een en ander nodig om er natuurlijk uit te zien.