Verven

Mooie wimpers en wenkbrauwen met een sprekende oogopslag.

Vindt u van uzelf dat u geen weelderige wimpers heeft of zijn uw wenkbrauwen niet vol genoeg? Wat dacht u ervan om ze bij Escale Beauty Salon te laten verven? Geen voortdurend gepriegel met een wenkbrauwpotlood of mascara, want met het verven van uw wimpers en wenkbrauwen bent u verzekerd van een prachtige, blijvende uitstraling die er zijn mag.

Het verven van wenkbrauwen en wimpers zorgt ervoor dat de wimpers en wenkbrauwen langer én voller lijken. Het verven is ook een uitkomst als uw wenkbrauwen of wimpers wat licht van kleur zijn. Een goede verfbeurt bij Escale Beauty Salon maakt uw blik sprekender.

Tarieven verven

 • Wenkbrauwen of wimpers
  € 9,-
 • Wenkbrauwen én wimpers
  € 20,-
Boek deze behandeling

Verven-van-wimpers-en-wenkbrauwen

Voordelen van het verven van wenkbrauwen en wimpers

 • Volle en weelderige uitstraling

 • Blijvend resultaat, dus geen make-up nodig

 • Geen uitlopen van make-up in de regen

 • Snel en professioneel resultaat

 • Nieuwe look met minimale inspanning

Goed om te weten

De verf blijft tot wel zes weken zitten, maar uiteraard vervaagt deze wel na verloop van tijd. Het is dus een goed idee om de behandeling regelmatig bij te houden. Welke kleur? Dat hangt natuurlijk volledig van uw eigen wensen en de kleur van uw
huid en haar af, maar ik help u graag bij het maken van de beste keuze. Een verfbehandeling duurt niet lang en voordat u het weet staat u weer buiten met mooie wimpers en/of wenkbrauwen en een sprekende oogopslag.

Wimper lifting

Bij Escale Beauty Salon kunt u ook terecht voor een wimper lift. Dit is een snelle en effectieve manier om de wimpers wat te krullen, waardoor de wimpers langer lijken. Een krultang voor wimpers of wimper extensions zijn dus niet nodig. De wimpers lijken nu langer en er is niet veel nazorg nodig, zoals bij het gebruik van wimper extensions.
Wimper-lifting-salon-deventer
Boek deze behandeling

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken of een afspraak maken via de website. Ik werk uitsluitend op afspraak, zodat u verzekerd zult zijn van de juiste zorg op de door u gewenste tijd. U bent van harte welkom.