Uw schoonheidssalon in Deventer

Escale Beauty Salon: Uw schoonheidssalon in Deventer

Welkom op de site van Escale Beauty Salon. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in mijn schoonheidssalon in Deventer werk ik met veel enthousiasme, passie en kennis om u te helpen uw schoonheidsdoelstellingen te behalen. Escale Beauty biedt u een uitgebreid scala aan diensten zodat er voor elk huidtype een passende behandeling te vinden is.

Behandeling boeken?

Ik werk uitsluitend op afspraak om u er zo van te verzekeren dat u de best mogelijke service krijgt met volledige aandacht. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak via de website.

Wat kunt u verwachten?

Bij Escale Beauty Salon in Deventer kunt u onder meer terecht voor:

 • CarboXyneo

  Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Bohr effect)

 • KLAPP behandeling

  Klapp staat daarbij met hoogwaardige werkstoffencosmetica in de top van de cosmetica industrie.

 • Massages

  Een massagebehandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de weefsels.

 • Harsen en verven

  Mooie wimpers en wenkbrauwen met een sprekende oogopslag.

Hoe werkt het bij Escale Beauty Salon in Deventer?

Bij Escale Beauty Salon werk ik uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke producten van het Duitse merk KLAPP en met verfijnde apparatuur om u zo de best mogelijk service te kunnen geven. U krijgt bij mij eerst een intake gesprek zodat ik u de juiste behandeling kan aanreiken. Ieder huidtype is net weer even anders en zo is het ook met de behoeften van uw specifieke huid.

Klantvriendelijkheid en aandacht voor u als klant staan altijd voorop

Wist u dat?

Een bezoek aan de schoonheidssalon is niet alleen heel goed voor uw huid, maar kan ook heel verkwikkend en gezond zijn voor uw geest en gemoedstoestand. U kunt een schoonheidssalon wellicht zien als een verfrissende oase in een wereld vol jachtige stress en druk waar u zich even lekker kunt terugtrekken in een vertrouwelijke en warme omgeving terwijl ik u weer even oplaad voor de toekomst.

Cadeaubon

Wellicht zoekt u een passend geschenk voor iemand. Dat komt goed uit, want u kunt bij Escale Beauty Salon een cadeaubon aanschaffen voor een door u gekozen behandeling of bedrag. Wel zo makkelijk.

Meer weten?

De salon is gevestigd in een nieuwe wijk in Deventer en is goed bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Ik werk uitsluitend op afspraak om u er zo van te verzekeren dat u de best mogelijke service krijgt met volledige aandacht. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak via de website.

Ik geloof dat alle vrouwen mooi zijn zonder make-up, maar de juiste make-up maakt toch wel een groot verschil.
Bobbi Brown Cosmetics