Moederdag actie: 10% korting op alle behandelingen

Cadeaubon aanvragen

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Trakteer je moeder op een heerlijke behandeling

Moederdag komt eraan en dat betekent dat het tijd is om onze moeders te verwennen en te laten zien hoeveel we van ze houden! Bij Escale beauty salon willen we graag bijdragen aan deze mooie gelegenheid en daarom hebben we een speciale aanbieding voor jullie.

Vanaf vandaag tot en met 14 mei bieden we 10% korting op alle behandelingen aan! Dit is een geweldige kans om je moeder te trakteren op een heerlijke schoonheidsbehandeling en haar te laten ontspannen en genieten van een welverdiende pauze. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, een massage of een BB glow behandeling, we hebben voor elke moeder iets passends.

En om het nog gemakkelijker te maken, hebben we online cadeaubonnen beschikbaar. Zo kun je jouw moeder een cadeau geven dat ze echt verdient en kan ze zelf kiezen welke behandeling ze het liefst wil. Of je kunt haar natuurlijk ook verrassen met een specifieke behandeling!

Wacht niet te lang en profiteer van deze geweldige aanbieding om je moeder te verwennen en haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.

Tot snel bij Escale beauty salon.