Ontspannende gezichtsbehandeling in Deventer

Een gezichtsbehandeling bij Escale Beauty Salon

Bij Escale Beauty Salon in Deventer kunt u in onze sfeervolle salon terecht voor al uw noden op het gebied van schoonheid en cosmetica. Escale Beauty Salon werkt met verfijnde apparatuur en gebruikt uitsluitend de beste producten op de markt. Omdat er zoveel huidtypes zijn en Escale Beauty voor iedereen en voor elke situatie de best mogelijke oplossing wil bieden kunt u bij ons terecht voor een veelvoud aan mogelijkheden.

Even weg van de drukte en de stress van het dagelijks bestaan, voor een verfrissend bezoek aan Escale Beauty Salon. Terwijl er met professionele hand aan uw schoonheidswensen wordt gewerkt komt u helemaal tot rust en stapt u na de behandeling weer als een nieuw mens naar buiten.

Better skin is better life

Tarieven

  • Behandeling 60 min
    € 50,-
  • Uitgebreide behandeling 90 min
    € 65,-
Boek deze behandeling

BB-glow-beautysalon-behandeling

Wat kunt u bij Escale Beauty Salon verwachten?

  • Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

  • Ervaren en klantgericht

  • Groot scala aan diensten

  • Hoogwaardige producten

Groot aanbod voor gezichtsbehandeling in Deventer

Een professionele gezichtsbehandeling bij Escale Beauty Salon is uiteraard veel uitgebreider dan wat u zelf thuis kunt doen. Bij een gezichtsbehandeling in de salon wordt uw huid dieper gereinigd en daarbij behandeld met de beste producten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Een goed gereinigde huid neemt de benodigde crèmes natuurlijk veel beter op.

Escale Beauty Salon is inmiddels een bekend adres in Deventer voor al uw wensen op schoonheidsgebied. Ons aanbod is heel divers en wij kunnen eigenlijk voor iedereen wel wat betekenen.

* BB Glow behandeling
* RF Lifting
* Ultrasound behandeling
* Aqua Peeling en Aqua Dermabrasie
* CarboXyneo en Oxygen-Spray behandeling
* Uitgebreide gezichtsbehandeling
* Diverse behandelingen met harsen, verven, massages

Boek deze behandeling

Persoonlijke aandacht een eerste vereiste

Goede huidverzorging vraagt om gedegen kennis, tijd en aandacht. Ieder mens is tenslotte uniek en de ene behandeling past wellicht beter bij u dan de andere. Daarom neem ik uitgebreid de tijd voor uw unieke situatie tijdens het intake gesprek, zodat u verzekerd zult zijn van de beste resultaten.

Cadeaubon

Wellicht zoekt u een passend geschenk voor iemand. Dat komt goed uit, want u kunt bij Escale Beauty Salon een cadeaubon aanschaffen voor een door u gekozen behandeling of bedrag. Wel zo makkelijk.

Meer weten?

U bent bij Escale Beauty Salon van harte welkom voor al uw noden op het gebied van gezichtsbehandeling. De salon is gevestigd in een nieuwe wijk in Deventer en is goed bereikbaar. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Ik werk uitsluitend op afspraak om u er zo van te verzekeren dat u de best mogelijke service krijgt met volledige aandacht. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak via de website.