Uw beautysalon in Deventer

Welkom bij Escale Beautysalon in Deventer

Sfeervolle beautysalon in een nieuwe wijk van Deventer. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en u kunt bij mij terecht voor een grote verscheidenheid aan gezichtsbehandelingen, ontspannende massages, het verven van wenkbrauwen en wimpers, of het verwijderen van ongewenste haargroei.

Met een bezoek aan mijn beauty salon in Deventer bent u verzekerd van heerlijk ontspannende behandelingen, die niet alleen uw huid tot in de puntjes verzorgen maar ook uw geest een heerlijke boost geven.

Behandeling boeken?

Ik werk uitsluitend op afspraak om u er zo van te verzekeren dat u de best mogelijke service krijgt met volledige aandacht. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak via de website.

De diensten van Beauty Salon Escale

Op afspraak neem ik uw persoonlijke situatie door tijdens een intake gesprek. Omdat ieder huidtype net weer even anders is en ook de behoeften van elke huid niet dezelfde zijn, is het belangrijk alles met u door te spreken zodat u de beste keuze kunt maken voor de juiste behandeling.

Bij Beautysalon Escale kunt u onder meer terecht voor:

 • CarboXyneo

  Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit (Bohr effect)

 • KLAPP behandeling

  Klapp staat daarbij met hoogwaardige werkstoffencosmetica in de top van de cosmetica industrie.

 • Massages

  Een massagebehandeling zorgt voor een betere doorbloeding van de weefsels.

 • Harsen en verven

  Mooie wimpers en wenkbrauwen met een sprekende oogopslag.

Een bezoek aan ons beautysalon in deventer

Een bezoek aan de beautysalon is veel meer dan even wat zalfjes op uw gezicht laten smeren of wat te poederen; het gaat veel verder. In een rustgevende en vertrouwelijke omgeving komt u echt tot rust, wordt er afgerekend met de dagelijkse stress en beslommeringen van het leven, en worden uw huid en gezicht tegelijkertijd verfrist, vernieuwd en gezond gemaakt. U stapt na afloop de wereld weer in vol goede moed en nieuwe inspiratie.

Bij Escale Beauty Salon werk ik met veel enthousiasme en passie en probeer ik mijn verworven kennis zo goed mogelijk op u over te brengen zodat u naar volle tevredenheid geholpen wordt. Ik werk uitsluitend met de kwalitatief hoogwaardige producten van KLAPP.

Wist u dat?

Bij Escale Beauty Salon kunt u een cadeaubon kopen, goed voor een behandeling naar keuze. Zo kunt u iemand blij maken met een prachtig geschenk.

De salon is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Ik werk uitsluitend op afspraak om u er zo van te verzekeren dat u de best mogelijke service krijgt met volledige aandacht. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak via de website.

De beste kleur ter wereld is de kleur die je goed staat. Coco Chanel